Никола Жежов: Се отвораат вратите за непречено дејствување на бугарската пропаганда во Македонија

Професор д-р Никола Жежов го испрати своето ОБРАЌАЊЕ ПО ПОВОД ЗАПИСНИКОТ НА МЕШОВИТАТА МАКЕДОНСКО- БУГАРСКА ИСТОРИСКА КОМИСИЈА. Објавениот записник на

Read more