Мустафаоглу: Насилниците се закана за целото општество

Пишува: Дарја Мустафаоглу – член на Советот во Општина Ѓорче Петров при политичката партија Левица “Хајка“ не е никакво оправдување

Read more

ВМРО-ДПМНЕ предложи – СДСМ го амнестира Стевче Јакимовски

Членот 41 од Законот, додаден на предлог на ВМРО-ДПМНЕ, предвидува да запрат сите кривични и граѓански постапки што се во

Read more