Левица пред КСС ја претстави својата трудова програма

Денес, на 1-ви мај, на денот на трудот – празникот на организираниот труд, #Левица ја претстави својата програма пред Конфедерацијата

Read more

Конфедерација на слободни синдикати со нов протест во сабота

Соопштение на Конфедерација на слободни синдикати на Македонија. „Гранските синдикати при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС, неколку

Read more