Зјуганов: Капитализмот ја покажува својата агресивна природа

Конгресот на Комунистичката партија на НР Кина е настан од планетарни размери, вели Генадиј Зјуганов. – Тој смета дека вниманието

Read more

Џеки Чен: „Сакам да станам член на Комунистичката Партија“

Кунг-фу ѕвездата од Хонг Конг, Џеки Чен, изјави дека аплицирал за членство во Комунистичката Партија на Кина, пренесе Глобал Тајмс

Read more