Левица: Најплодната земја од Овчеполието под закана од странски инвеститори

Од политичката партија Левица реагираа до јавноста во врска со најавената странска енергетска инвестиција во Овчеполската котлина, која е предвидена

Read more

Левица – Неготино: Како Владата на Заев решила да согорува комунален отпад од 48 општини на само 4 километри од Неготино?

Премиерот Зоран Заев деновиве на прес-конференција најави извесен „инвеститор од Луксембург“, со кој преговарале околу 8 месеци за отворање на

Read more