Соживот во Тетово: Помеѓу стравот од изгубената хармонија и очекувањата за подобро утре

Интервју за порталот на ДСП Ленка со Боби Илиевски – модератор на ЛО Тетово при политичката партија Левица како и

Read more

(Видео) Илиевски: Борбата започнува со Левица – затоа одберете борба

Борбата започнува со Левица, затоа одберете борба. Левица е последниот бастион на Македонија. Ги повикуваме тетовци да гласаат за проф.

Read more