Апасиев од Штип: Единствен бранител на Бугарите во Устав ќе биде Левица

Апел до граѓаните да заокружат 5 и да дадат што поголем број пратеници на Левица со цел да дадат поголема

Read more

Аврамоска: Моќта на жената работничка е во единството и организираната борба против дискриминација

Интервју за порталот на ДСП Ленка со Виолета Аврамоска, советничка во општина Охрид од редовите на Левица и кандидат за

Read more

(ВИДЕО) Левица: Претставување на кандидатската листа на паратеници во ИЕ3

Од Левица го претставија третото видео за претставување на Кандидатската листа за пратеници. Член на Президиумот на Левица и пратеник

Read more