Професорот Цуцуловски предупредува на медиумската манипулација и релативизирање во однос на францускиот предлог!

На својот фејсбук профил, професорот Цуцуловски, осврнуваќи се на искажаните ставови и коментари на новинарот Зоран Иванов, познат по апологијата

Read more