По реакција на Левица – донесена е одлука за забрана на извоз на огревно дрво и пелети

На вчерашната 63-та владина Седница, иако со задоцнување, конечно се донесе разумна одлука по реакцијата и апелите упатени од Левица

Read more

Левица: Наместо земјоделците и граѓаните министерството за земјоделие ги штити трговците

Реакција на Политичката партија Левица Наместо да го забранат извозот на јачмен и да го заштитат македонското сточарство, а со

Read more