Левица иницира кривичен прогон поради лажирање документ со ЕУ-знаменце за „Бехтел и Енка“

Правниот сектор на Политичката партија Левица, до Основното јавно обвинителство – Скопје, поднесе кривична пријава против актуелниот заменик-министер за труд

Read more