Продолжува бојкотот против укинувањето на учебниците

Драгана Спасевска, администратор на групата „Учебници и настава мора да има“, со соопштение до јавноста за повторна организација и продолжување

Read more

Ленка: Прескапо било препечатување на учебници при грешки – па затоа ги укинувале?!

Друштвото за социјална правда „Ленка“ реагираше во врска со дигитализацијата на учебниците За претседателката на Комисијата за образование на СДСМ,

Read more