Левица: Со сериозен криминал се доприватизира некогашен „Елегант Богданци“

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Богданци „Криминално приватизираната некогашна државна компанија Елегант во Богданци, подоцна преименувана

Read more