Левица: Дали со воведувањето на евентуални санкции на ЕУ кон Србија се заканува колапс на македонската економија?

Реакција на Левица – Сектор Економија Изминатата недела до Србија пристигна француско-германскиот предлог за решавање на ситуацијата на Косово.Доколку српската

Read more