Нема веќе СВО, Русија е во војна

Откако Западот се замеша во специјална воена операција на страната на Украина, специјалната воена операција се претвори во војна, изјави

Read more

Песков: Западот „хистерично реагира“ на плановите на Русија да распореди нуклеарно оружје во Белорусија

„Колективниот Запад некако заборава дека американското нуклеарно оружје е лоцирано овде во Европа, околу нашата земја, и притоа реагира хистерично

Read more