Одобрен амандманот на Левица – Центар за манифестацијата во чест на Горан Стефановски

„Додатно, вработените од засегнатите сектори, иако со работно време до 16 часот, присуствуваа до крајот на вчерашната седница која траеше

Read more

Шефот на кабинетот на Шилегов со навреди кон Горан Стефановски

За шефот на кабинетот на Град Скопје и братучед на Шеќеринска, Никола Наумоски, великанот на македонската драматургија и креатор на

Read more