Левица: Решението за градба кај Болничкиот комплекс „Воена болница“ да се поништи веднаш!

„​​​​​Го повикуваме градоначалникот Стевчо Јакимовски да ги почитува законите и да го поништи Решението за градба на 17-катницата кај Болничкиот

Read more