Ивица Коневски од Мериот коалицијата главен адвокат во Кисела Вода

реакција на Левица – Кисела Вода Поранешниот градоначалник на Аеродром, Ивица Коневски, кој важеше за близок соработник и адвокат на

Read more

Во буџетот за Делчево предвидени – 0 денари за детски градинки и 6 пати поголем износ за патни и дневни расходи на градоначалникот

Согласно регулативата, во месец декември, советите во Општините ширум државата треба да ги изгласаат буџетите на Локалната самоуправа. Традиционално, изгласувањето

Read more