Исмаил: Никаков скафандер не може да ја заштити македонската култура од некултурата на Министерката

Фејсбук статус на: Реџеп Исмаил Хактан – член на Презедиумот при политичката партија Левица Никаков скафандер не може да ја

Read more

Левица поднесе жалба до Вишото јавно обвинителство за отфрлената кривична пријава против пратениците кои гласаа во скафандери

После отфрлената кривична пријава на Левица против пратениците кои гласаа во скафандери, правниот тим на партијата поднесе жалба до Вишото

Read more