Вратени на работа отпуштените од „Бербо Екотекс” откако Левица Богданци прва излезе со официјално барање до надлежните институции

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Богданци „Вратени на работа отпуштените од „Бербо Екотекс” откако Левица Богданци

Read more