Не е Амди Бајрам виновен што работниците подржуваат бизнис партии

Амди Бајрам влегува во влада, изјави премиерот Зоран Заев. Ај нека ни е честито! За многу години! А многу години

Повеќе

Што мајка барате во политика?

Ставовите изразени во оваа колумна не нужно се совпаѓаат со ставовите на редакцијата. Деновиве излегоа изјави и од претседателката на ДОМ,

Повеќе