Шилегов троши милионски средства за изнајмување опрема за чистење снег наместо Градот да инвестира во сопствена опрема

Град Скопје за чистење на снегот во зима, има склучено договор со приватна фирма која на тендерот се јавила како

Read more

Левица со два амандмани бара одложување на пописот за 2022 и итно прекинување на пописот на дијаспората

Левица со два амандмани бара одложување на пописот за 2022 и итно прекинување на пописот на дијаспората  Денес политичката партија

Read more

Левица: Градоначалникот Георгиески тврди дека состојбата е загрижувачка, а Владата ќе прави попис!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Охрид ”Во услови кога короната , за жал зема се’ поголем

Read more