Цивил шират кампања за попис додека Дерала е позитивен од ковид-19

Невладината организација Цивил на Џабир Дерала периодов активно е вклучена во агитација за спроведување на пописот, преку одржување панел дискусии

Read more

За срамот и Џабир Дерала

Статус на проф. Љубомир Цуцуловски. Во вчерашниот пост нагласив дека кога секој (ама баш секој) би го кажувал тоа што

Read more