АКАДЕМИК ЌУЛАВКОВА: МАКЕДОНИЈА Е НА ПРАГОТ НА ЦЕЛОСНА РАЗНЕБИТЕНОСТ!

Академик Катица Ќулавкова предупредува на целосно разнебитување на Македонија. Таа на својот фејсбук профил објави неколку реторички прашања со кои

Read more