Покачувања на услугите на ЈП Комуналец – Неготино резултираа со нови партиски вработувања на ДПМНЕ

Реакција на Левица – ЛО Неготино Покачувањата на услугите на ЈП Комуналец кои се случија пред крајот на 2022 година

Read more