Џафери пак го крши Деловникот – на адвокатите Митровски и Пешевски не им дозволи присуство на седница

На денешната собраниска седница, како точка на дневен ред беше ставен предлог-Законот за амнестија на осудените од 27 април, инициран

Read more

Блиско лице до секретар на Град Скопје добивал тендери за ЈП „Лајка”

Секој ден во Македонија има по неколку мега скандали, што на локално, што на национално ниво. По објавувањето на списоците

Read more