Стаменковски: Народот нема обврска да ви ги плаќа вашите недомаќински одлуки

Фејсбук статус на Тони Стаменковски – Советник од Левица во Општина Делчево На денешната седница на Советот, иницијатива за формирање

Read more

ЈП Комунална хигиена ќе потроши 19 илјади евра на преведувачки услуги

Јавното претпријатие „Комунална хигиена” Скопје ќе потроши точно 1.180.000 денари, или во евра 19.187 за преведувачки услуги. Ова е проценетата

Read more