Има ли последици за граѓаните заради вдишувањето на димот од пожарот кај „Треска“

Пишува Александар Панајотов, член на Левица – Зелен сектор. На 14-ти и 15-ти овој месец, Скопје и скопјани беа сведоци

Read more