Левица – Битола: Катастрофални услови во заразното одделение, пулмологија

Реакција на Левица – ЛО Битола. Низа реакции од заболените граѓани за условите во заразното одделение во Битола, Пулмологија.Со часови

Read more

Поранешни министри на ДУИ отвораат приватни клиники додека државниот здравствен систем колаборира

Отварањето на нова приватна клиника повторно укажува на незаинтересираноста на политичките елитите од СДСМ И ДУИ да овозможат здравствениот систем

Read more

Родилка од Тетово која едвај преживеала ја сподели својата потресна сторија

На својот фејсбук профил, родилка од Тетово која едвај преживеала ја сподели својата потресна сторија. Во прилог Ви го пренесуваме

Read more

Левица: Приватните лаборатории оствариле енормен приход од речиси 10 милиони евра

Благодарение на Министерот за здравство, Венко Филипче, со планирано и системско ништење на јавното здравство, околу 10 милиони евра завршија

Read more

Мојсоска – Како би му било јасно на Заев кога ни оддалеку не ја помирисал реата и сепсата на државното здравство?

Статус на Јована Мојсоска – член на Президиумот на Левица. Премиерот Заев изјави дека условите во државни и приватни клиники

Read more

Анамнеза на економијата при колективна амнезија!

Став на Реџеп Исмаил (Хактан), член на Президиумот на Левица. Доста подмукло е да се штити својата класна позиција преку

Read more