Левица: Љупчо Николовски да поднесе оставка поради манипулирање со сточарите и земјоделците

Реакција на Политичката партија Левица Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, кој во минатиот состав на Владата беше

Read more