(Видео) Апасиев: Со македонската платформа ќе се спротивставиме на тиранската и софиската платформа

Димитар Апасиев во Битола истакна дека пред граѓаните стојат три платформи во изборот за претстојните Парламентарни избори: ,,Имате три платформи.

Read more