Косачев: Москва и Белград мораат остро да одговорат на затворањето на воздушниот простор за Лавров

Синоќа беше објавено дека Бугарија, Црна Гора и Македонија одбија да го пропуштат својот воздушен простор авионот на Сергеј Лавров

Read more

Се подготвува ли влез на Македонија во НАТО без референдум?

Ставовите изразени во оваа колумна не нужно се совпаѓаат со ставовите на редакцијата. „Одлуката за стапување или истапување од сојуз или

Read more