Апасиев: Ќе го поништат македонскиот јазик по скратена постапка за да не го накршат летниот одмор на ЕУ-бирократите

Пратеникот во Собранието на Република Македонија од редовите на Левица, Димитар Апасиев, јавноста континуирано ја известува за процесите кои се

Read more

На Шарената Реставрација и се случува Црвена Револуција

Пишува: Горан Лазаревски Жак Мале Ду Пан рекол дека револуцијата ги јаде своите деца, исто како што Кронос го изел

Read more