Централен регистар се огласи за регистрацијата на здружението Цар Борис III: Во законот нема посебни одредби за спорни и негативни личности од историјата

Централениот регистар на Република Македонија во врска со регистрацијата на Здружението на граѓани „Цар Борис III“ нагласи дека во своето

Read more

Левица поднесе претставка до централен регистар поради наведено државјанство „Северна Македонија“

Левица со соопштение до јавноста, во врска со претставката до центрарел регистар поради наведеното државјанство „Северна Македонија“.  Графата за државјанство

Read more