Обид за апсење на граѓани во Охрид на протестот против отварањето на фашистичкото здружение „Цар Борис III”

На денешниот протест организиран од страна на Левица против отварањето на фашистичкото здружение „Цар Борис III”, илјадници граѓани се собраа

Read more

Фашизмот колку беше анти-семитски толку беше и анти-македонски

Став на Реџеп Исмаил – член на Презедиумот на политичката партија Левица Граѓанската интелектуала би лајк:– Споменик/културен дом на Ванчо

Read more