Нема хонорари за уметниците ангажирани на фестивалот Денови на македонската музика

Познатата композиторка, Дарија Андовска на својот профил објави дека се’ уште не го има добиено својот хонорар, како раководител за

Read more

Бучковски го плаќаме 60.000 денари месечно за да молчи пред Захариева

Хонорарот на специјалниот претставник со Бугарија – Владо Бучковски изнесува 60.000 денари месечно, односно 720.000 денари годишно, плус трошоци за

Read more