Левица: За незаконската донација од „Еуровиа“ на ДУИ му следи суспензија на државното финансирање

Реакција на Политичката партија Левица Скандалот со добиениот тендер во вредност од 1.8 милиони евра на фирмата „Еуровиа”, која е

Read more

Финансиерот на бугарските клубови открива дека лани имал средба со претседателот Пендаровски

Милен Врабевски, бугарскиот бизнисмен, доктор и музичар, кој стана актуелно име во земјава откако ,,Фокус” објави дека тој ги финансира

Read more

(Видео) На иницијатива на Левица ќе се намалуваат патарините

Соопштение на Политичката партија Левица. Пратениците од Левица повторно први излегоа во пресрет на граѓаните во овој период на економска

Read more

Профитерството на дело – од донатори на СДСМ до добитници на милионски тендери

Од осамостојувањето на Македонија и воведувањето на плуралистичката политичка сцена, најголемите политички партии ДПМНЕ и СДСМ се субјектите кои со

Read more