Пациент со Хочкинс Лимфома непожелен на јавна расправа од која зависи неговото лекување

Филип Достовски, познат активист на Зелена Алтернатива, кој во минатото бил дијагностициран со Хочкинс Лимфома (форма на канцер) и се

Read more

(Видео) Јавната “Тајна” расправа за законот за канабис

Во саботата на 11 декември, со почеток во 12:00, во просториите на деканатот на медицински факултет имаше “јавна” расправа за

Read more