Левица: Пејпар мил продолжува со работа по препорака на Управата за животна средина на чие чело е контроверзниот Хисен Цемаили

Реакција на Политичката Партија Левица Според известувањето на страната на ДИЖС, иако фабриката “Пејпар Мил”, ги нема исполнето барањата според

Read more

Градските избраници – во фабриките

„Советниците да имат увид во условите за работа во фабриките“ – побара носителот на советничката листа на Левица за Штип,

Read more