ДПМНЕ ги поддржува директорите на СДС во училиштата, за возврат се добиваат тендери

До редакцијата на Антропол пристигна анонимно писмо во кое се говори како на последните конкурси за директори во училиштата ДПМНЕ

Read more

Сексуално насилство во скопско училиште, одговорните вложуваат напор да го заташкаат случајот

Како и дали институциите во Македонија се справуваат со насилството во училиштата? Дали случувањата во регионот пошироко ги отворија очите

Read more