Тамара Јованов: Да бевме деца, уцените на ЕУ ќе ги наречевме булинг

Став на Тамара Јованов – Апасиева – Професорката на Економскиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ – во Штип, по однос

Read more

Какви ќе бидат правните последици доколку се случат уставни измени

Пишува Влатко Токарев – Магистер по правни науки на Кембриџ Универзитетот во Велика Британија Кампањата за создавање на привидна согласност

Read more