Уапсен лидерот на најголемата украинска опозициона коалиција

Украинскиот претседател, Зеленски, сподели фотографии од неговиот политички ривал, Виктор Медведчук, на кои се гледа дека е со лисици, а

Read more

Доказите на Русија за постоење на биолошки лаборатории во Украина финансирани од САД

Откриените документи од страна на Министерството за одбрана на Руската Федерација кои сведочат за разработката на биолошко оружје во украинските

Read more