Промената на личните докумeнти според Преспанскиот договор е условена со отварањето на поглавја од европската унија

Фејсбук статус на Александар Димитриевиќ – координатор на Трудов сектор на Политичката Партија Левица Според овој катастрофален договор од 2018

Read more

За да купиш трговски центар……

Фејсбук статус на Александар Димитриевиќ – координатор на Трудов сектор на Политичката Партија Левица За да си купиш трговски центар

Read more

Левица секогаш во одбрана на работничките права

Соопштение на Левица-Трудов Сектор На објавениот апел од страна на Левица за пријавување на повреда на работнички права секојдневно пристигнуваат

Read more

Пријави повреда на работничките права

Соопштение на Левица – Трудов сектор Левица, како единствена Партија на трудот, апелира до работниците да ја пријават секоја злоупотреба,

Read more

За државните службеници бадеми и лешници, за децата во градинка паштети

Реакција на Левица – Трудов сектор. „Работната група за ревидирање на Правилникот за нормативи и стандарди за исхрана во градинките

Read more

Левица: Од владеењето на СДСМ најголема колатерална штета имаат работниците

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – Трудов Сектор: Во борбата на СДСМ со ветерници и целосно насочено внимание

Read more

Левица: Зголемување на туѓи права – ДА, но не по цена на губење на права на другите

Како координатор на Трудовиот Сектор на политичката партија Левица, но пред се како човек кој што веќе подолго време се

Read more