Кој друг очекувавте да е најтранспарентен најактивен во Собранието и организатор на антифашистички протест

Фејсбук статус на Амар Мециновиќ – Потпарол на Политичката Партија Левица На својот фејсбук профил потпаролот на Политичката Партија Левица

Read more

Транспарентноста во Општина Свети Николе далеку под потребното ниво

Реакција на Левица – ЛО Свети Николе. На осмата редовна Седница на Советот на Општина Свети Николе, од страна на

Read more

Еко Герила: Загадениот воздух се враќа во Тетово

Реакција на иницијативата „Еко Герила“. ЗАГАДЕНИОТ ВОЗДУХ СЕ ВРАЌА ВО ТЕТОВО, НЕИСЧИСТЕНИ ПАТИШТА, ОПШТИНАТА ТРОШИ ПАРИ НА КОНЦЕРТИ Движењето “Еко-герила”

Read more

Секое чудо за 3 дена, седум чуда за еден ден

Бурен ден во Македонија. На 11 јануари се случија повеќе работи и тешко е да се одлучи човек за кое

Read more