Кадар одговорен за пропусти со матични изводи ќе управува со топловодната мрежа за парно

Бујар Дардишта, доскорешниот директор на Управата за водење на матични книги, е именуван за нов управител на едно од новоформираните

Read more

Левица – Град Скопје: Топлификација мора да биде вратена на народот!

„Вчера беше објавено дека компанијата „Адора“ на бизнисменот Ванчо Чифлиганец го купила имотот на „Топлификација“ за 9,3 милиони евра. Притоа,

Read more