(Видео) Протест против ДУП кој предвидува висококатници во Лисиче – Левица дава поддршка

Граѓани од населбата Лисиче до пароли: „Уништивте уште една населба”, „Дојдов, украдов, заминав- Тимчо”, „Колку од становите се за Тимчо?”,

Read more

Јованов: Арно му текна на Тимчо да чисти пред избори

Тимчо пак се слика. Ќе ја чистел општината. Замислете да фатиме постојано сите да се фотографираме како си ги извршуваме

Read more

Министерот во најава и екс-градоначалник Тимчо Муцунски ја остави општината да се гуши во фекалии десет дена

Додека жителите на Скопјанка протестираат поради тоа што се гушат во Фекалии веќе десетти ден, нашиот градоначалник… упс идниот министер

Read more