Тетово со денови без вода – Теута Арифи уште пред 8 години вети решавање на проблемот

Од тетовскиот огранок на Левица информираа дека Тетово со денови нема вода. Воедно, тие нагласија и дека и покрај тоа

Read more

Еко Герила: Загадениот воздух се враќа во Тетово

Реакција на иницијативата „Еко Герила“. ЗАГАДЕНИОТ ВОЗДУХ СЕ ВРАЌА ВО ТЕТОВО, НЕИСЧИСТЕНИ ПАТИШТА, ОПШТИНАТА ТРОШИ ПАРИ НА КОНЦЕРТИ Движењето “Еко-герила”

Read more