Левица: Единствената работничка фабрика е пример за добро управување

Реакција на политичката партија Левица Во време на општа кризна состојба, наспроти дивеењето на капиталистичкиот модел, во Република Македонија имаме

Read more

Македонската текстилна индустрија во Југославија и денес

Оваа недела протестираа текстилните газди поради нивната желба за уште поголема експлоатација на текстилните работнички, под спонзорство на државата. Во

Read more