Инфлуенсерката Ејупи ќе биде македонски конзул во Њујорк, синот на Муслиу во Чикаго

Вчера вечерта, на затворена седница, по предлог на Министерството за надворешни работи, Владата го утврдила предлогот Бесмира Ејупи да биде

Read more