Од „Студентски отпор“ се незадоволни од договореното во Собранието, најавуваат масовен студентски марш в четврток

„Студентски отпор“ – организаторот на вчерашниот протест пред Собранието, не е задоволен од договореното на средбата во Собранието меѓу студенти

Read more