Мојсоска: Само бог и евроатланските вредности се вечни

Генералниот секретар на Политичката партија Левица Јована Мојсоска, се огласи на својот фејсбук профил во одговор на Фросина Ременски од

Read more

Стратегиската определба на 114 притискачи на копчиња

Статус на Крум Велков. ОБЈЕКТ-СУБЈЕКТ Стратегиската определба на 114 притискачи на копчиња за НАТО во Собранието не е и стратегиска

Read more